Outdoor banner

Outdoor banners i forskellige varianter

Hos StorformatDanmark er vi specialister i outdoor banners, og vores to foretrukne printmedier er PVC og MESH.

Vores forskellige outdoor banners:

  • PVC er en tæt presenningsdug, som giver en meget flot farvegengivelse. Det er velegnet som gavl-banner i et skinne system.
  • MESH er et perforeret medie med små huller, som gør, at vinden kan trænge igennem. MESH er velegnet i alle sammenhænge, især i vinterhalvåret, hvor det ofte blæser meget.
Vi har også 220 gram polyester outdoor banners, som med fordel kan anvendes i sommerhalvåret. Fordelen ved denne type banner er, at det er et flot og eksklusivt printmedie, som ikke vejer ret meget. Ulempen ved mediet er dog, at det ikke er lige så stærkt som vores MESH og PVC.

Vi printer på markeds største printer og tilbyder print i fem meter i bredden uden sammensyninger. Hvis banneret skal være mere end fem meter på den korte led, laves en sammensyning, så der er ingen maksimal størrelse på vores outdoor banners. Efterbehandling af outdoor bannere

Alle vores bannere bliver kantsyet, så de tåler det danske vejr. De mest anvendelige efterbehandlingsmetoder er metaløjer eller vulst. Metaløjer bruges eksempelvis ved opsætning af banneret på et hegn, hvor vulst syes på banneret i top og bund, så det kan monteres i et skinnesystem.